Dandenong - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Khadija Zemmouri - WaarBenJij.nu Dandenong - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Khadija Zemmouri - WaarBenJij.nu

Dandenong

Door: Khadija Zemmouri

Blijf op de hoogte en volg Khadija

22 Oktober 2011 | Australië, Melbourne

Vrijdagavond hebben we een heel leuk plekje ontdekt in de stad, de Carlton bar. Dit ziet er echt uit als een soort Tropisch resort. Maar omdat we een beetje moe waren hebben we daar maar 1 drankje gedaan en zijn we ‘vroeg’ ons bed ingedoken.

Zaterdag was het erg lekker weer. Tijdens de boodschappen door hebben we op een terrasje gezeten. Heerlijk aan de banana cake, blueberry muffin en de cappuccino’s. Op zaterdagavond besloten we bij de Moroccan Soup Bar een hapje te eten. Bijna 2 uur gezocht naar deze tent, vooral omdat we dachten dat ik er een lekker stuk Halal vlees kon eten. NOT. Komen we daar aan vragen we aan de bediening of hun vlees halal is, reageert ze doodleuk met ‘nee, dit is een vegetarisch restaurant’. Vervolgens scheen ook dat we een uur moesten wachten voordat we konden eten, maar juist om die reden besloten we te wachten. En terecht, we hebben heerlijk gegeten! Op de foto zie het er misschien wat minder ‘heerlijk’ uit, but trust me.. it really was. Later op de avond hebben we nog met Susanne en Madelaine afgesproken in de stad. Samen zijn we naar Madame Brussels gegaan. Dit is een tentje waarbij de hele bediening gekleed is alsof ze gaan tennissen. Grappig om te zien. We hebben buiten op het terras onder de dekens van onze drankjes genoten.

De volgende ochtend zijn we er weer heel vroeg uit gegaan. Afgesproken met onze collega Merrin die het leuk vond om met ons naar de Dandenong mountain te gaan. Vanaf deze berg kon je in de verre verte de stad en omgeving zien. Een erg mooie plek! Nadat we heel wat in de bossen hebben gereden en leuke plekken hebben gezien, besloten we te lunchen. Daarna hebben we een kopje koffie gedronken en Gin & ik moesten natuurlijk weer een gebakje nemen. ’s Avonds hebben we thuis gegeten en een beetje ge-relaxed voordat de stageweek weer begon.

• 24 Oktober 2011 - 08:37

Halima:

Wat een domper dat ze geen HALAL vlees hadden. Hoe lang heb je nou geen vlees gegeten?

Jullie zien er beide goed uit!! Ik begin al een beetje onderkinnetjes te zien hihihi. Living the good life!

XXX Halima

• 24 Oktober 2011 - 13:53

Nadia BO:

Wat leuk Khadija, Lees altijd mee!!
    Wat erg voor je meid geen stukje kip of vlees. Verkopen ze nergens halal vlees?

Xxx Nadia

• 24 Oktober 2011 - 23:21

Khadija:

Hi ladies, er zijn wel wat Halal tentjes, maar omdat het er zo weinig zijn word ik hier spontaan een vegetarier haha. Onderkinnetjes zijn niet echt positief Halima! Straks komen we nog rollend terug..

Echt heel leuk dat je me volgt Nadia! Super tof!!

Dikke zoen uit Melbourne